Binjakët me të njëjtin zë, çmendin jurinë e “The Voice”

Të vegjël me moshë por me vepra të mëdhenj. Këta binjakë kanë mahnitur jurinë e “The Voice”. Të gjithë menduan e ishin një person i vetëm, por u kthyen panë se janë dy me zë identik, ashtu si edhe dukja. Vëllezërit që këndonin njëzëri, ngritën në këmbë publikun dhe jurinë dhe sigurisht që ia dolën ta kalonin fazën e parë. Ndiqni videon më poshtë, sepse me siguri do t’ju zbukurojë ditën. 

Share With:
Translate »
1469 Views