Burg për motrën dhe vëllain që abuzonin seksualisht me të mitur

Një 18-vjeçare është dënuar me 12 vite burg, pasi kishte abuzuar seksualisht me motrën dhe dy vëllezërit e tij. Por Emily Thomson nuk ka abuzuar e vetme me tre të miturit, pasi dyshohet se edhe gjysmë vëllai i saj ka qenë bashkëpunëtor.
Mateu David Thatcher dhe Emily kanë pranuar 36 akuza për abuzim seksual ndaj të miturve. Ata i fotografonin fëmijët gjatë aktit dhe fotot ia dërgonin njeri- tjetrit.

Gjykata “Crown Cardiff” dyshon se dy të rinjtë janë pjesë e një rrjeti pedofilësh. Nëse kjo rezulton e vërtetë dy të rinjtë i pret një dënim goxha i gjatë.

Share With:
Translate »
971 Views