Burri i parë që u bë nënë!

Një transgjinor amerikan është ndoshta një nga njerëzit më të lumtur mbi Tokë , pas lindjes së fëmijës së tij të parë biologjik këtë muaj. 34 vjeçari Tristan Reese lindi një djalë, edhe pse e filloi terapinë me hormoneve një dekadë më parë . Pasi përjetoi përkeqësimin e gjendjes së shtatëzanisë vitin e kaluar, ai dhe burri i tij , Biff Chaploë mirëpritën në jetë fëmijën e tyre të parë biologjik . Djaloshi i quajtur Leo , është fëmija i parë në botë që lind nga një prind transvestit. Ai ndërpreu marrjen e hormoneve në mënyrë që të mbetej shtatzënë dhe ka qënë gjatë gjithë kohës nën mbikëqyrjen e mjekut. Çifti është tashmë babai i dy fëmijëve të adoptuar, Riley dhe Hailey.

Share With:
Translate »
1135 Views