Çfarë bën Georgina kur Cristiano Ronaldo dhe fëmijët shkojnë për të fjetur?

Georgina Rodriguez ka treguar gjithmonë se i pëlqen të ketë një trup të tonifikuar. Dhe kjo arrihet duke iu përmbajtur një diete dhe një rutine ushtrimesh. Partnerja e Cristiano Ronaldo-s përpiqet sa më mirë të jetë e rreptë me këtë, gjë që përfshin vullnet të madh. Megjithatë, kjo dashuri për një jetë të shëndetshme duhet të kombinohet me kujdesin për fëmijët e tyre. Së fundmi Georgina ka treguar se ka mundur të gjejë kohë për të bërë stërvitje vetëm pasi ka vendosur fëmijët në gjumë.

“Fëmijët në shtrat dhe mami duke përfituar nga koha”, ka shkruar Georgina në një postim, që ishte rreth orës 23:00, që nuk është një kohë e zakonshme për t’u stërvitur.

Ajo po ushtronte me një biçikletë palestre, në errësirë, me gjasë për të shmangur shqetësimin e të vegjëlve në shtëpi.

Share With:
Translate »
79 Views