Çfarë bën Klea Huta kur i duhet të zgjedhi midis familjes së saj dhe Elgitit?

Përpara se t’i shohim nesër të luajnë e të improvizojnë martesën në puntatën speciale të 1 janarit në “Shiko kush Luan”, Klea dhe Elgiti po na tregojnë detaje të këndshme të marrëdhënies së tyre nëpërmjet Instagramit.

Vetëm pak më parë Klea ka vendosur t’i kthejë përgjigje kuriozëve të Instagramit duke mos rreshtur së dhëni detaje edhe rreth lidhjes së saj me Elgitin – tema që merr edhe më shumë pyetje zakonisht.

Për ne të News31.al, një ndër më interesantet ishte kjo pyetje ku supozimisht, Klea duhet të zgjidhte midis familjes së saj dhe Elgitit. Me plot diplomaci, përgjigja e saj vijon si më poshtë:

Ne shpresojmë që mos të vendosesh ndonjëherë në të tilla zgjedhje Klea por edhe nëse ndodh t’i zgjidhjen e paske shumë të mirë!

Share With:128 Views