Çfarë do të thotë të ëndërrosh gjyshen që nuk jeton më?

Marrëdhënia që krijohet me gjyshërit kur ata janë gjallë, bëhet edhe më e fortë kur ata ikin. Dashuria dhe shkalla e bashkëfajësisë që ka dikush përcakton figurën që ai ka në ëndrra. Ashtu si gjyshi, edhe gjyshja janë një figurë autoriteti dhe përfaqësojnë kulmin e familjes. E keni ëndërruar ndonjëherë nënën apo gjyshin që nuk jetojnë më, ndërsa ju flet, ju merr dorën apo e shihni në shtrat?

n

Në varësi të faktit nëse ëndërroni gjyshen nga nëna apo nga babai, kjo tregon lidhjen shumë më të fortë që keni krijuar me njërën apo tjetrën. Të shihni në ëndërr gjyshen tuaj të vdekur është një ëndërr shumë e përsëritur dhe tregon se jeni veçanërisht të shqetësuar për të, veçanërisht nëse gjyshja në fjalë është e sëmurë rëndë. Në këtë rast, pavetëdija e lidh gjendjen e sëmurjes me konceptin e vdekjes . Nëse ajo është brenda një arkivoli, mund të jetë se ajo ka vdekur vërtet për një kohë të shkurtër, kështu që është normale që ta rijetoni atë moment ose thjesht tregon një moment tranzicioni, jo domosdoshmërish drejt jetës së përtejme. Nëse ajo është e veshur me të zeza në ëndërr, kjo tregon një humor të trishtuar, nëse ka një fustan të bardhë me siguri do të ndjeni një ndjenjë qetësie.

 

A keni ëndërruar kur ju përqafoi, ju mbante dorën apo fliste me ju?

Kjo mund të jetë një shenjë rehatie, veçanërisht nëse po kaloni një kohë të vështirë. Nëse ju mungon prania e saj/tij është normale që pavetëdija juaj shkon në kërkim të dikujt që do të thoshte kaq shumë për ju ose kjo tregon se ju vuani nga largimi i një personi që e konsideronit një pikë të rëndësishme referimi. Nëse gjyshja juaj e vdekur është e zemëruar, mund të mendoni se keni bërë ose keni thënë diçka të gabuar. Ndoshta ju keni një ndjenjë faji ndaj një të afërmi të moshuar. Nëse ai/ajo buzëqesh, kjo tregon se erdhi në ëndërr për t’ju qetësuar për disa shqetësime që ju mundojnë.

Nëse e shihni në ëndërr në shtrat, duke ju përkëdhelur dhe duke ju prekur flokët, kjo tregon aspektin e saj/tij mbrojtës.

Në përgjithësi, një gjyshe është një figurë e mençur, autoritare, ajo është një udhërrëfyese. Të ëndërrosh për të rrënjos njëfarë stabiliteti dhe sigurie, duke i lejuar kështu ëndërrimtarit të rivendosë rendin dhe të marrë një rrugë në drejtimin e duhur.

Share With:
Translate »
82 Views