Çfarë duhet të prisni gjatë shtatzanisë tuaj të hershme

Javët e para të shtatzanisë mund të jenë të çuditshme për të thënë të paktën. Disa herë ju mund të ndiheni plotësisht normal, xhinset tuaja akoma përshtaten dhe askush nuk mund të thotë se jeni shtatzënë.

Herë të tjera mund të ndiheni sikur po lëvizni më ngadalë ëdhe se do të bini në gjumë në këmbë, transmeton Gazeta Shneta.

Lumturi dhe pastaj trishtim dhe pastaj përsëri lumturi

Gratë që marrin PMS kanë më shumë gjasa të kenë ndryshime të rënda të humorit gjatë shtatzanisë por shumica e grave mund të presin një nivel të emocioneve. Hormonet që rrotullohen dhe rriten mund t’ju bëjnë nervoz.

Dhimbje koke

Dhimbjete kokës janë një nga ankesat më të mëdha që gratë kanë gjatë tremujorit të parë, të shkaktuar nga ndryshimet hormonale dhe rritja e vëllimit të gjakut në shtatzaninë e hershme. Prisni dhe ato do të zbehen.

Ndjeshmëri të gjirit

Nëse jeni si shumë gra, gjoksi i lënduar mund të ketë qenë e dhëna e parë që keni qenë shtatzënë. Hormonet që janë duke përgatitur kanalet tuaja të qumështit për ushqyerjen me gji gjithashtu mund t’i bëjnë ata të acarohen ose të ndjeshëm.

Share With:
Translate »70 Views