Çfarë ëndërron një vajzë shqiptare kur është e vogël

Të gjitha kur kemi qenë të vogla mendonim se e ardhmja do të ishte si në përralla. Do të kishim çfarë të donim, ndoshta një mbretëri dhe shumë shërbëtor në kujdesin tonë, shumë lekë ose një princ të kaltër, por sa më shumë rriteshim, kuptuam se jeta nuk është e tillë, ndoshta më ndryshe se kaq dhe më komplekse.

Të rritura në një mentalitet të tillë në vendin tonë, ne sadopak krijonim në mendjen tonë një të ardhme si në përralla, ku ccdo gjë do ishte e thjesht dhe shumë e bukur. Ja disa prej mendimeve që kalojnë në mendjen e një vajze të vogël shqiptare.

1. Do të bëhem e famshme

2. Nuk do të largohem kurrë nga prindërit e mi

3. Do të ruaj gjithmonë miqësinë me shoqet e mia

4. Do të takojë princin e ëndrrave kur të jem 18 vjeçe

5. Do të shkruaj tekste këngësh që do t’i këndojë vetë

6. Pres me padurim të rritem

Share With:
Translate »
720 Views