Çfarë i dhuroi xhaxhi Harry nipit të tij me rastin e pagëzimit

Princi Harry nuk kursen fare kur bëhet fjalë për të blerë dhuratë për nipin e tij, Princ Louis.

Duka e Sussex i ka blerë një libër 8 mijë paund në ditën e pagëizmit.

Ai i ka dhuruar një kopje të edicionit të parë të Winnie Pooh si dhuratë pagëzimi.

Ai ka zëvëndësuar Princ Harryn në vendin e pestë në fron.

Libri ka vetëm 30.000 kopje dhe Princ Harry ia bleu një shitësi të rrallë të librave, Peter Harrington në Kensington, Londër.

Share With:
Translate »
673 Views