Çfarë ka ndodhur me aktoren e mamasë së Florit tek “Njerëz dhe fate”?

Askush në Shqipëri nuk e harron dot serialin e famshëm “Njerëz dhe fate”, madje ai rikthehet shpesh në televizonet shqiptare edhe sot.

Kasti i mrekullueshëm i aktorëve dhe sigurisht situata shqiptare në vitet 90 ishin padyshim arsyet kryesore pse ky serial ndiqej kaq shumë.

Një prej këtyre roleve është edhe personazhi i Dritës, gruaja e shtëpisë së familjes Guri, emri i të cilës është Pavlina Mani.

Aktorja u largua me familjen e saj në Shtetet e Bashkuara, ku jeton dhe sot prej 16 vitesh.

Për më tepër mund të ndiqni galerinë që shoqëron këtë lajm.

Share With:
Translate »
729 Views