Çmenduri, stërvit bulldogët e egër me djemtë 6 dhe 2 vjeç

Marlon Grennan nga NeW Hampshire stërvit qentë e egër bulldog dhe nuk e ka problem që gjatë stërvitjes të marrë dy djemtë e tij Xhordan 6 vjeç dhe Xhekson, 2 vjeç

Është e mrekullueshme që kur unë të largohem vendin tim ta marrë djali im im i madh. Nuk më shqetëson aspak stërvitja e fëmijëve me qentë e egër.

Ata janë rritur me qentë.

Nuk do të habitesha nëse Xhordan kur ishte i vogël të kishte menduar se ishte një qen, pasi bënte disa veprime të ngjashme me kafshët më shumë  sesa njerëzit

Grennan thotë: Është një gjë të kontrollosh një qen dhe një tjetër të ndjesh forcën e tij.

Nëse Xhordan do të ecë në hapat e mi, ai dhe do të kafshohet.

Share With:
Translate »
636 Views