Çoi të dashurën 12-vjeçare për të lindur në spital, 24-vjeçari arrestohet për përdhunim

Policia amerikane ka arrestuar një 24-vjeçar pasi është akuzuar për përdhunim.

Ky i fundit kishte dërguar në spital të dashurën e tij 12-vjeçare për të lindur dhe më pas ishte prezantuar si babai i fëmijës.

Mediat vendase shkruajnë se i riu dërgoi vajzën në spitalin Tusla dhe pas kësaj u arrestua për përdhunim.

Zyrtarët thonë se 24-vjeçari priste të shkonte në shtëpi me vajzën dhe foshnjën të porsalindur sikur gjithçka të ishte krejtësisht e ligjshme. Më pas u konfirmua se familjarët e të dyve ishin në dijeni për ngjarjen dhe e dinin marrëdhënien e tyre.

Share With:
Translate »
248 Views