Dashuri si në përralla, Besa Kokëdhima publikon momentet e veçanta të prindërve

Historia e tyre e dashurisë prej më shumë se 30 vitesh, me siguri i bën zili të gjithë të kenë zili. Gjithmonë në harmoni me njëri-tjetrin, Koco Kokëdhima dha bashkëshortja e tij Brixhida Kokëdhima kanë treguar në çdo dalje publike se ata janë të krijuar për njëri tjetrin. Jetën e tyre bashkëshortore e kanë bekuar me sjelljen në jetë të tre vajzave. Të gjithë , përcjellin mesazhe të forta duke krijuar idenë e familjes ideale.

Shpesh i shohim të argëtohen dhe të kalojnë momente ne njëri-tjetrin, duke i publikuar edhe në rrjetet sociale. Këtë gjë kanë bërë edhe mbrëmjen e kaluar. Në disa portrete familjare të postuara nga këngëtarja Besa Kokëdhima, ajo e cila bie më shumë në sy është një video e shkurtër e Koços dhe Brixhidës. Mjaft të dashuruar, në krahët e njëri-tjetrit, ata shfaqen teksa përqafohen dhe pëshpëritin fjalë dashurie.

Share With:
Translate »
1083 Views