Ditën e parë të pavarësisë, Atara e nis me të qeshura, kurse Orinda me lot

Atara ka nisur sot për herë të parë kopshtin. Me gërsheta dhe buzëqeshjen vesh më vesh, vajza e Turit dhe Orindës doli nga shtëpia për t`iu drejtuar jetës së pavarësisë. Kështu e quan Turi në statusin e tij në Instagram këtë ditë. Kurse Orinda e ka përjetuar më emocionalisht.

Ditën e parë të pavarësisë, Atara e nis me të

Ditën e parë të pavarësisë, Atara e nis me të

Ditën e parë të pavarësisë, Atara e nis me të

 

Share With:
Translate »
65 Views