Djali dhe mbesa e Julkës “rikthejnë” në modë mesazhet me letra

“E dashur teze,
a mund të vij unë në shtëpinë tuaj?” shkruante mbesa e Julkës. Një dëshirë si duket e papërmbushur nga prindërit e saj, që kërkon ndihmë direkt nga tezja.

Por një tjetër letër, në negociatë me kushëririn e saj, i shkoi Julkës. Këtë herë, i biri Ian i shkruan: “Të lutem mami, a mundet që Pati të vijë tek shtëpia jonë? PO a PO?”. 

Dhe sigurisht, gjithë këtë marrëveshje të arritur mes kushërinjve, dhe negociatave me Julkën, nuk mund të mos e plotësonte dëshirën e tyre për të kaluar një mbrëmje sëbashku. Dhe për ta vërtetuar që Julka e mban fjalën, ajo ndau me ndjekësit e saj në instagram këtë video teksa po i shoqëron djemtë dhe mbesën për në shtëpinë e saj. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1102 Views