Dora juaj tregon se sa fëmijë do të keni në të ardhmen

Përgjithësisht, martesa  përfaqësohet nga vija të vogla të vendosura nën fundin e gishtit tonë të vogël. Përveç kësaj, vija të ndryshme të dritës rreth kësaj zone mund të tregojë romanca të mundshme, ndërkohë që vijat më të qarta dhe më intensive mund të tregojnë martesën tonë të ardhshme.Sa më afër të jenë vijat te fundi i gishtit të vogël, aq më vonë do martoheni.

Sipas kësaj shkence, në cepin e pëllëmbës, poshtë gishtit të vogël ndodhen dy vija, të quajtura vija për fëmijët. Ato tregojnë se sa fëmijë do të keni, si dhe gjininë e foshnjave. Sa më shumë vija të jenë aq më shumë fëmijë do të keni.

Në qoftë se vijat janë të thella dhe të drejta kjo do të thotë se fëmijët tuaj do të jenë djem. Nëse vijat janë më pak të dukshme, do të thotë se fëmijët tuaj do të jenë vajza.

Mos u shqetësoni nëse nuk gjeni ndonjë vijë, është e mundur të shfaqet pas pak kohësh. Nëse një vijë ka tendencën të jetë më e gjatë se të tjerët, kjo do të thotë se ky fëmijë do të jetë më i dashur për prindërit e tij se sa fëmijët e tjerë.A e dinit se vijat e fëmijëve nga dora e njeriut tuaj të zemrës mund të zbulojnë nëse ai është i interesuar për t’u kujdesur për fëmijët ose jo? Nga ana tjetër, djali juaj do të jetë mjaft delikat nëse kjo vijë fillon dhe  dobësohet.Ju lutem kini parasysh se vijat e fëmijëve ekzistojnë vetëm nëse ekzistojnë dhe vijat e martesës.

Share With:
Translate »
1841 Views