Duhen 7 mijë euro për të shpëtuar Blerondin 6-vjeçar, familja kërkon ndihmë

Djaloshi Blerond Maraj nga Peja vuan nga sëmundja e epilepsisë. Babai i tij, Astrit Maraj bën apelin për ndihmë të gjithë bashkëkombasve të tij që ta ndihmojnë në shpenzimet e egzaminimeve të cilat kushtojnë 7 mijë euro, para të cilat familjari nuk i ka.

Për të gjithë ata që mund të kontribuojnë në shërimin e Blerondit të vogël i cili sapo ka mbushur 6 vjeç, mund të kontaktojnë babain e tij Astrit Marajn në numrin +38349291108 ose mund të kontribuojnë në xhirollogarinë bankare 1920991516021178 me IBAN:XKO51920991516021178 dhe me SWIFT CODE: NCBAXKPR në bankën Banka Kombëtare Tregtare.

Share With:
Translate »
790 Views