Dukesha nuk i ka punët mirë me takat, duhet të bëjë kujdes gjatë shtatzanisë

Dukesha e Kembrixhit është gjendur në situata të vështira për shkak të veshjes së saj gjatë ditës së sotme.

Kate, e cila është në muajin e shtatë të shtatzanisë me fëmijën e tretë u ndal në mes të rrguës së saj për në një qendër të trajtimit të varësisë.

Pasi përshëndeti Zëvendës Togerin e Essex, Jonathan Douglas-Hughes, taka e këpucës së saj u pengua dhe e kishte të vështirë ta hiqte për të ecur nromalisht.

Nuk ishte hera e parë që ajo ka patur probleme të tilla me këpucët pasi në mars të 2013, ajo gati u rrëzua ndërsa prezantohej me oficerët dhe gardianët gjatë një parade të Shën Patrikut në Aldershot.

Share With:
Translate »
659 Views