Me humor emrin e plotë të Kim e kemi bërë Kimete, fotot e fëmijërisë na e tregojnë të vërtetën

Kim Kardashian është sot personi më i ndjekur në Instagram dhe që po influencon botërisht të gjitha vajzat. Por duket se dëshira për vëmendje i ka fillimet që në fëmijëri. Teksa shfleton albumet e fëmijërisë, Kim na ka zbuluar edhe tortën e ditëlindjes së parë. Mbi tortë shkruhet emri i saj i plotë që nuk është Kimete por Kimberly. Sa kujtime të bukura që paska patur Kimberly! /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
666 Views