E gjeni dot fëmijën që po mbytet në këtë pishinë? Roja “sy shqiponjë” e shpëton

Ky është momenti drithërues kur një roje pishine u tregua mjaft e shkathët teksa vëreu një fëmijë që po mbytej në pishinën e tejmbushur me njerëz.

Roja “sy shqiponjë” shihet në video teksa hidhet menjëherë në ujë teksa sheh fëmijën që ndodhej në një moment kritik.

Videoja është postuar në Youtube dhe roja ka marrë mjaft lavdërime për sy mprehtësinë e saj.

Share With:
Translate »
725 Views