E kemi ditur të gjithë gabim, ja emrat e vërtetë të binjakëve të Beyonce

Të gjithë e kemi ditur gabim! Ndërkohë që në fillim në media u përhap lajmi se emrat e binjakëve të Beyonce ishin Bea dhe Shawn Jr, vjen menjëherë përgënjeshtrimi. Emrat e vërtetë të tyre janë Rumi dhe Sir, raportojnë mediat botërore. Ndërkohë që ne mund t’i lidhim me historinë këta emra të bukur, ene nuk kemi një prononcim nga prindërit pse kjo zgjedhje. Gjithsesi ne urojmë t’i gëzojnë emrat e tyre vogëlushët.

Share With:
Translate »
865 Views