E kuptoi që ishte shtatzënë 24 orë para lindjes së djalit…

Zakonisht shtatzënia zgjat 40 javë. Një kohë mjaft e gjatë, gjatë së cilës gratë vizitojnë disa herë mjekun dhe kryejnë disa teste. Mirëpo, kjo grua e kuptoi se ishte shtatzënë vetëm 24 orë para se të sillte në jetë djalin e saj. Tingëllon si një mrekulli! Katie O’Brien nuk e kishte idenë se mund të ishte në pritje të një fëmije. Ajo mendoi se kishte një infeksion në veshka-dhe shkoi te mjeku për një kontroll të zakonshëm. Gruaja u kontrollua dy herë për ta vërtetuar shtatzëninë, sepse s’mund ta besonte. Djali i saj, Tristan tani ka mbushur 22 javë dhe është fëmijë i shëndoshë.

Share With:
Translate »
685 Views