E pabesueshme! Çifti i elefantëve shpëtojnë të voglin e tyre nga mbytja

Një çift elefantësh kanë arritur që të shpëtojnë të voglin e tyre në mënyrë të pabesueshme duke bashkëpunuar me njëri-tjetrin.v Elefanti i vogël po qëndronte afër një pishine të madhe në Grand Park Zoo në Korean e Jugut me një nga elefantët e rritur kur rrëshqiti dhe ra në ujë. Elefantët  u tronditën kur panë që ai nuk po mbante dot gojën dhe noçkën mbi sipërfaqejen e ujit. Në këtë mënyrë ata vendosën që të bënin një punë ekipore dhe ta shpëtonin duke u futur në ujë nga fundi i cekët i pishinës. Ata më në fund arritën që ta shpëtojnë.

Share With:
Translate »
759 Views