E pazakontë/ Një grup kopshti në Pensilvani është i përbërë nga 17 binjakë

Një grup parashkollor në Pensilvani është i përbërë nga 17 binjakë që kanë filluar vitin e ri shkollor 2023-2024.

Grupi i Shkollës Koloniale në Montgomery County tha se shtatë çifte binjake po fillojnë kopshtin në shkollën fillore Ridge Park, gjashtë grupe po ndjekin shkollën fillore Whitemarsh dhe katër po fillojnë në Plymouth Elementary.

“Ndërsa dita e parë e kopshtit ndonjëherë mund të shkaktojë ankth për fëmijët e vegjël, të kesh një shok të integruar në ditën e parë të shkollës është një nga përfitimet për këta fëmijë binjakë që vijnë në kopsht,” njoftoi kopshti. “Shumë nga fëmijët raportuan se të kesh dikë që është gjithmonë pranë është një nga gjërat që u pëlqen më shumë për të qenë binjakë.”

Peggy Smith, e cila jep mësim në kopshtin e fëmijëve në Ridge Park, tha se klasa e sivjetme e “kopshteve binjake” është e pazakontë.

“Unë kam qenë edukatore kopshti për 20 vjet dhe kjo është e pazakontë”, u shpreh Smith për WPVI-TV.

Share With:
Translate »
42 Views