E pritën në aeroport, emocionet dhe përqafimet e fëmijëve të Ramush Hajradinaj

Aeroportet janë vendet e emocioneve më të forta dhe këtë na e dëshmoi dje  fotografita  nga pritja e bashkimi i Ramush Hajradinaj me famlijen, në aeroportin e Prishtinës.
Përveç zyrtarëve të AAK-së, në pritjen e Haradinajt kishin dalë bashkëshortja e Ramush Haradinjat, Anita me tre fëmijët e tyre, Gjinin, Hanën dhe Trimin.
Ndërsa Anita i thoshte të gjithëve se po vjen Ramushi, në momentin që fëmijët panë aeroplanin ku gjendej i ati, emocionet filluan ndërsa shohim njërin nga fëmijët të vrapojë për në krahët e tij. Kthimi i Ramushit në atdhe, u mirëprit dhe u përshëndet nga të gjithë shqiptarët kudo që ndodheshin.

unnamed 1 194 933x445

Share With:
Translate »
1226 Views