E rëndë në Durrës/ Nëna e moshuar varet nga ballkoni për t’i shpëtuar dhunës së të birit

Një video e filmuar në Durrës është padyshim treguesi më i qartë i degradimit të shoqërisë ku bëjmë pjesë, e sigurisht për çdo akt dhune të të gjitha formave secili prej nesh është përgjegjës, ndryshimi nis nga ti, jo nga tjetri.

Një grua në moshë të madhe është filmuar teksa zbret nga dritarja e banesës në kat të dytë, pasi i biri e dhunon sistematikisht. Ky ishte përshkrimi i qytetarit, i cili ka dërguar pamjet filmike për “JOQ.al”.

Kjo është videoja e zonjës që për kushedi çfarë arsyeje banale dhunohet nga i biri dhe detyrohet të rrezikojë jetën duke u varur nga dritarja.

 

Share With:
Translate »
579 Views