E rrallë! 92-vjeçari kujdeset për gruan e tij, i lyen flokët me bojë gjatë karantinës

Një i moshuar 92-vjeçar i lyen flokët bashkëshortes së tij gjatë karantinës, në Izrael. Fotoja është shkrepur dhe publikuar në “Facebook” nga mbesa, Yael Shapira Avraham, e cila ka shkruar:

“Në çdo gjendje, gjyshi dëshiron që gjyshja ime të kujdeset per veten. Kjo është diçka që nuk shihet çdo dite.”

Share With:137 Views