E rrallë! Motrat identike u martuan në të njëjtën ditë me vëllezërit binjakë: Lindën foshnjat njëkohësisht dhe jetojnë në 1 shtëpi…

Një grup binjakesh identikë që u martuan me binjakë identikë kanë lindur të dyja foshnja brenda të njëjtit vit.

Brittany dhe Briana Deane, 33 vjeç, mbetën shtatzënë në të njëjtën kohë me partnerët e tyre Josh dhe Jeremy Salyers, 35 vjeç.

Katërshja u takuan në një festival për binjakë në vitin 2017 dhe të rinjtë Salyers i propozuan martesë gjashtë muaj më vonë, pas një romance mes tyre.

Ata bënë një martesë të përbashkët më 5 gusht 2018, jetojnë në të njëjtën shtëpi në Virxhinia, SHBA dhe tani po zgjerojnë familjet e tyre së bashku.

Tani Briana dhe Jeremy kanë një djalë të quajtur Jax, dhe Brittany dhe Josh kanë një djalë të quajtur Jett.

Jeremy tregoi foton e parë të Jax-it këtë javë në Instagram dhe shkroi: “Jam shumë krenar për gruan time të bukur, Briana.

Share With:
Translate »
64 Views