E vogla Elvana, këngë për botën e madhe

Këngëtarja Elvana Gjata kohët e fundit është zhvendosur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për të zhvilluar karrierën e saj në tregun muzikor ndërkombëtar. Para pak ditësh, ajo bëri daljen e saj publike për arenën botërore duke treguar origjinën dhe se nga i ka rrënjët. Tani të gjithë do të jemi krenarë për Elvanën që të qarën e parë në këtë botë, e dha në Shqipëri. Dhe jemi të sigurt, se Elvana jonë e vogël, do të bëhet edhe më e madhe se bota jonë e madhe! /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1096 Views