Edita dhe Valdrini ndajnë ndjenjën më të bukur

Shumë shpejt pas martesës stilisti dhe bashkëshortja e tij Edita, na dhanë lajmin se po prisnin një fëmijë.

Filluan edhe dhuratat e para, kryesisht veshje nga të cilat mësuam se është vajzë. Ndërsa sot të dy ndanë një foto me ndjenjën më të bukur që po përjetojnë.

“Prindi është këtu” mbishkruan Edita duke e shoqëruar me një zemër të kuqe. Tani me zi po presim të shohim bebet në krahët e tyre. /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
814 Views