Elona Duro, një mami në pritje me shumë fat

Që Elona Duro është një femër me shumë fat e vërtetuam para pak javësh kur ajo kurorëzoi dashurinë e saj në martesë dhe mësoi se ishte në pritje të një fëmije. Por sot, ajo dha një tjetër sinjal që fati e përndjek. Bashkëshorti i saj, Lorenci ka gatuar për të. Ndoshta ka dashur ta përkëdhelë meqë është shtatzënë apo kështu është gjithmonë. Me rëndësi është që mami Elona e ardhshme ka përzgjedhur një burrë ideal për të qenë babai i fëmijës së saj. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
2481 Views