Emrat e rrallë të bebeve që do t’i dëgjoni gjithandej në vitin 2019

Emri, siç e dinë të gjithë, është unik dhe zgjedhja e tij nga dy prindër që presin të vijë në jetë një fëmijë, nuk është e thjeshtë – ju doni të zgjidhni një emër që do ta ndihmojë atë të diferencohet nga miqtë e saj (në rastin e vajzës), por ka edhe të tjerë që primare kanë zgjedhjen e një emri praktik dhe lehtësisht të shqiptueshëm.

Emrat e mëposhtëm – të cilët patën një popullaritet të madh në vitin 2018 – janë mjaft të rrallë, aq sa nuk do t’i dëgjoni më shumë herë në listën e klasës së vajzës suaj. Disa prej tyre, madje, mund të jenë edhe emra që nuk i keni dëgjuar kurrë më parë. Bëni një zgjedhje të zgjuar nëse po prisni të vijë në jetë një vajzë.

1.      Isla

2.      Aurora

3.      Ophelia (Ofelia)

4.      Esme/a

5.      Aurelia

6.      Arabella

7.      Thea/ Tea

8.      Eluad

9.      Evangeline/a

10.  Adelaide

11.  Freya

12.  Lila

13.  Maisia

14.  Seraphina

15.  Maia

16.  Clementine

17.  Florenca

18.  Lyra

19.  Elsie

20.  Eliana

21.  Emmeline/a

22.  Evia

23.  Tessa/ Tresa

24.  Mabel/a

25.  Cordelia

Share With:
Translate »
698 Views