Emrat më të kërkuar të bebeve, 2018-a viti i emrave unikë

Ky vit ka edhe dy muaj kohë, por lista e emrave më të kërkuar të bebeve është vërtet e gjatë dhe unike. Siç e dini, Sophia është emri më i kërkuar dhe më popullor i vitit 2017, ndërsa këtë vit, nga një rankim që përditësohet thuajse çdo ditë nga BabyCenter, Emma është në krye të listës për vajza dhe Liam për djem.

Nëse jeni në pritje të një fëmije, BabyCenter ju vjen sërish në ndihmë me këta emra unikë që janë trend gjatë këtij viti.

Ndërkohë që presim listën zyrtare të emrave më të kërkuar të këtij viti në fillim të vitit të ardhshëm, kjo renditje ju vjen në ndihmë para kohe.

Kjo listë me 30 emrat më të kërkuar, mund të ketë edhe kombinime të ndryshme, një pjesë mund t’i keni dëgjuar, një pjesë tjetër jo (Sophia dhe Sofia, Emma Ema), por e rëndësishme është që janë emra të veçantë që do t’ju bëjnë t’i dashuroni edhe më shumë te fëmijët tuaj.

Share With:2140 Views