Emrat më trendy për bebet e 2018-s

Babygaga është një prej faqeve më të njohura për sa i përket emrave të fëmijëve. Në këtë faqe publikohen gjithmonë sondazhet për emrat më të preferuar të çdo viti. Për vitin 2017, ishte Olivia për vajza dhe Herry për djem të cilët kryesuan listat. Nga ana tjetër viti 2018 duket se do të riktheje përsëri në modë emra klasik si Emma, Charlotte, Violet, Savannah, Penelope, Victoria, Ellie dhe Hazel. Ndërsa pritet që emri i cili do të kryesojë listën të jetë Natali për vajza dhe Finn për djem.

Share With:4022 Views