Ermal Mamaqin e “refuzon” djali i tij, Joeli

Të gjithë fëmijët kanë teka dhe padyshim Joeli, djali i Ermalit nuk mund të ishte ndryshe. Këtë herë ai nuk ka dashur të dalë në foto me babain e tij, një sjellje tipike e fëmijëve kur nuk iu plotësohen dëshirat. Ermali, si gjithmonë me humorin që e karakterizon e përshkruan foton e mëposhtme: Filloi ky… S’do me dal me plakun më foto???

Share With:
Translate »
859 Views