Është vetëm 3 vjeç, por bëri të gjithë botën të mrekullohet nga performanca në stadium

Drake Grillo mund të jetë vërtet 3 vjeç, por duket se e ardhmja e tij është shumë premtuese. Vogëlushi nga Auburn, NY, u filmua duke kënduar himnin kombëtar në një lojë bejsbolli të Auburn Doubledays, madje e këndoi deri në fund.

Sigurisht, R-ja e tij në disa vargje dukej më shumë si ‘Ws’, por kjo është ndoshta edhe arsyeja që të gjithë e duartrokitën performancën e tij të adhurueshme. Dhe e dini çfarë? Drake, as që ishte përgatitur për këtë – atij iu kërkua në minutën e fundit nga ekipi dhe ai nuk hezitoi ta pranonte ofertën.

Shikoni se si këndon Drake (Grillo? Ka shumë mundësi të jetë shqiptar…)  “The Star-Spangled Banner”

Auburn Doubledays fans are the best in the world. Especially when they are up and coming super fans like Drake! Hey ESPN why don't you give this kid a shout out! Plus look how cute he is.

Posted by Auburn Doubledays on Thursday, July 12, 2018

Share With:
Translate »
595 Views