Familja e madhe dhe e bukur e Redi Jupit

Të gjithë e njohim Redi Jupin, ish-futbollistin dhe trajnerin e të rinjve. Por pakkush e njeh familjen dhe bashkëshorten simpatike të Redit. Vivian, bashkëshortorja e Redit, është vajza e neurologut të njohur Mentor Petrela, por nuk zgjodhi mjekësinë për profesion si i ati. Ajo është pjesë e sektorit bankar dhe më e tërhequr nga ekrani – larg personazheve që duan të tërheqin vëmendjen nga fama e bashkëshortit. Por edhe Redi ka ditur mjaft mirë ta menaxhojë pjesën e “famës” me profilin e tij familjar dhe jashtë njohjes publike.
Sot, Redi dhe Vivian kanë kopshtin brenda shtëpisë. Shtëpia është gjithmonë e zhurmshme me tre fëmijë. Ndodh shpesh kur ata duan qetësi vetëm për vete, por nuk ia dalin, megjithatë janë të lumtur, me gjithë peripecitë që duhet të kalojnë shpesh për shkak të fëmijëve, siç ndodh shpesh në rastet kur duhet të prenotojnë pushimet.  Më poshtë keni momentet më pikante të kësaj familhje kaq të këndshme!

 

Share With:
Translate »
1743 Views