Miriam është bërë nënë, por për babain e saj ka ngelur fëmijë

Sot Miriami duhet të jetë zgjuar me një lumturi fëmije, sepse ishte i ati ai që ia zbukuroi ditën. Ai ka postuar një foto me dy fëmijët e tij, Miriamin dhe Silvin dhe ka shkruar: “…fëmijë… prindër me fëmijë… fëmijë që bëhen prindër… javë të bukur për ju miqtë e mi…” Në një ditë të vrenjtur të hëne, të përballesh me diçka të tillë është vërtetë bukur. Miriamin duhet ta ketë lumturuar pafund një foto e tillë.

Share With:
Translate »
1075 Views