VIP-at që nuk duan fëmijë për shkak të karrierës

Të bërit prind nuk është objektiv për të gjithë. Disa nga yjet më të mëdhenj botërorë kanë zgjedhur të mos kenë fëmijë. Ata janë fokusuar kryesisht tek karrierat e tyre, dhe nuk kanë pasur dëshirën për të lënë pas një trashëgimtarë. Gjithsesi se kush janë këta personazhe të njohur që kanë refuzuar të kenë fëmijë, i shihni në fotot e mëposhtme.

(Cameron Diaz)

(Dolly Parton)

(Sarah Silverman)

(Jennifer Aniston)

(Oprah Winfrey)

(Portia de Rossi)

(Ellen DeGeneres)

(Stevie Nicks)

(Condoleezza Rice)

(Betty White)

(Margaret Cho)

(Kim Kattrall)

(Jon Hamm)

(Gloria Steinem)

(Rachael Rey)

(Marisa Tomei)

(Renée Zellweger)

 

Share With:
Translate »
826 Views