Familja Gjebrea në një portret të rifreskuar familjar

Familja Gjebrea na ka sjellë muajt e fundit lajme shumë të bukura nga jeta e tyre duke përmendur duetin e Anës me babi Arditin, përvjetorin e martesës së këtij të fundit me Anilën e deri tek fejesa e Jonit. Por na kishte munguar një portret familjar dhe kishim ngelur vetëm tek një i tillë. Është Joni është ai që ka ndarë foton e familjes në llogarinë e tij në Instagram dhe duhet thënë se si gjithmonë duken shumë bukur. Nëse po pyesni se ku është nusja, thjesht po ju kujtojmë që fotoja është bërë në verë dhe lidhja ende nuk ishte bërë zyrtare. /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
1073 Views