Fatmirësisht, ky trend nga fëmijëria është rikthyer sërish në modë

Të qenurit i rritur vjen me shumë përgjegjësi.

Por kur vjen fjala për modën, gjërat nuk duhet të jenë gjithmonë aq serioze dhe tendencat e fundit të modës janë dëshmi për këtë. Kohët e fundit, dizenjerët e modës janë përpjekur që pjesë të koleksioneve të rikthejnë disa trende që na kanë shoqëruar në fëmijërinë tonë- disa prej tyre nuk i kemi pasur shume qejf, por tani me siguri që do t’i shihni ndryshe.

I mbani mend këto? Na lejoni t’ju themi se është koha e duhur për t’i kapur flokët me këto fjongo shumë ngjyrëshe.


Apo edhe këto kordele, në të njëjtën linjë me fjongot…të sigurt që do jeni shumë “in”.

Share With:
Translate »
750 Views