“Fëmijët e mi nuk duan prindër të famshëm”, rrëfehet Jennifer Lopez

Këngëtarja dhe superylli botëror ka rrëfyer se fëmijët e saj e kanë të vështirë të pranojnë se kanë prindër të famshëm, dhe e përjetojnë me rast keq.

Kur ata hyjnë në dhomë, kjo është ajo për të cilën njerëzit mendojnë. Ata nuk po i shohin ashtu siç janë dhe mendoj se kjo duhet të jetë një gjë vërtet e vështirë për ta, kështu që do të doja të isha në gjendje t’i mbroja nga kjo.

Lopez tha gjithashtu se ndërsa të gjithë janë të ndjeshëm ndaj ngacmimit, “të gjykohen nga njerëz që as nuk i njeh në një farë mënyre, mendoj se është vërtet e vështirë për ta që të rriten dhe të jenë vetvetja. Ata e dinë se ka një lente mbi ta dhe kjo është e vështirë.”

Unë ua bëra atë. Ne e kemi këtë faj si nëna për atë që bëmë dhe atë që sollëm në jetën e tyre.

“The Mother” aktualisht po transmetohet në Netlfix.

Share With:
Translate »
38 Views