Fëmijët e saj qeshin kur e shohin në tapetin e kuq Angelinën, arsyen as ne nuk e besuam dot

Është e vështirë të imagjinosh yllin e Hollywood-it Angelina Jolie të veshur me pizhama teksa përgatit mëngjesin për fëmijët e saj.

Por ja që ndodh pasi edhe ajo si çdo nënë kujdeset për fëmijët e saj. Nga ana tjetër 6 fëmijët e saj, mesa duket kur e shohin të ëmën në televizor të veshur dhe të kuruar në detaj qeshin me të madhe.

“Ata qeshin me mua sepse ata janë mësuar të më shohin në shtëpi me pizhama duke iu përgatitur mëngjesin. Me siguri ata qeshin akoma më shumë kur unë vesh fustane të gjatë”,-ka treguar Jolie.

Ne do ishim mjaft kuriozë të shikonim Jolie me pizhama duke bërë punët e shtëpisë…

Share With:
Translate »
781 Views