Fëmijët pyeten se ku ndryshojnë nga njëri-tjetri, përgjigjet do t’ju lënë pa fjalë

“Çfarë ju bën të ndryshëm nga njëri-tjetri?” është pyetja për fëmijët e moshave, racave dhe përkatësive të ndryshme. Përgjigjet e tyre nuk lidhen fare me racën, aftësitë e kufizuara apo shenja të tjera diskriminuese. Fillimisht ata mendohen për përgjigjen por pastaj thonë se i bën të ndryshëm vendi ku jetojnë, aftësia për të kërcyer, ushqimi i preferuar, etj. Video mbyllet me shprehjen: “Kur vjen puna tek ndryshimet, fëmijët i shohin gjërat ndryshe!” Mëposhtë gjeni videon me mesazhin më të bukur për të rritur fëmijët tuaj! /Kids’ Time

What makes you two different from each other?

These children were asked how they were different from one another. Their responses might just bring a tear to your eye! 💗(via CBeebies)

Posted by BBC Family & Education News on Sunday, June 18, 2017

Share With:
Translate »
723 Views