Fëmijët që i kthyen këto foto në “kryevepra”

Talenti krijues i fëmijëve nuk është i kufizuar vetëm në vizatime apo në të formatuarin e të gjithë kompjuterit apo të telefonit. Talenti i tyre shkon deri te fotot.

Shkrepjet e mëposhtme supozohej të ishin të zakonshme dhe private, por kur ua lë në dorë fëmijëve ato kthehen në kryevepra. Nuk po zgjatemi, prandaj hidhini sytë pak më poshtë.

Share With:
Translate »
924 Views