Fëmijët që kanë ngjashmëri të frikshme me kukullat e tyre

Fjalia e parë që themi sapo shikojmë një fëmijë të lezeçëm është “Sa kukull e bukur”, por pas këtyre fotove do ta kuptoni se kjo frazë është me vend. Prindër nga e gjithë bota kanë publikuar foto të fëmijëve të tyre, që kanë një ngjashmëri të frikshme me kukullat e preferuara. A ke dhe ti ndonjë foto të ngjashme? Sille në inbox t’ia bashkangjisim lajmit.

Share With:
Translate »
2408 Views