Fëmijët që u shpëtuan nga shpella shtrohen në spital

Kanë dalë fotografitë e para nga spitali ku djemtë e përmbytur në Tajlandë, pas shpëtimit të tyre dramatik nga një shpellë e përmbytur.

Në imazhe duken disa djem me maska në fytyrë dhe me veshje spitalitore duke dhënë shenjë shprese.

Fotografitë u botuan pasi u finalizuan me sukses përpjekjet jashtëzakonisht komplekse për t’i nxjerrë ata gjallë.

“The Thai Navy Seals” publikoi gjithashtu video të re që tregonte se si funksionoi shpëtimi. Fëmijët qëndruan të bllokuar për 18 ditë brenda shpellës pasi reshjet e shiut shtuan ndjeshëm prurjet brenda saj, duke bllokuar daljen e tyre.

Share With:
Translate »
664 Views