Armina dhe Shkëzeni do të bëhen prindër më shpejt nga ç’kemi meduar

Duket se “Instagram”-i sapo ka hapur një “lojë” interesante me opsionin e pyetjeve që mund t’u behën të preferuarve tuaj, duke mos u shfaqur emri juaj publikisht.

Kështu, edhe blogerja Armina Mevlani, nuk i ka shpëtuar tendencës më të fundit të rrjetet sociale, duke u dhënë mundësinë të gjithë ndjekësve të saj që t’i bëjnë pyetje.

Ajo ka zgjedhur t’u përgjigjet disa prej tyre, teksa ka rrëfyer se ka dëshirë që të bëhet nënë para moshës 30 vjeçare.

Ja disa prej pyetjeve dhe përgjigjeve të saj:

Share With:
Translate »
683 Views