Femrat që thyen tabunë e ushqyerjes me gji në publik

Gratë Viktoriane pozonin duke ushqyer fëmijët e tyre me gji para shumë dekadash. Kohët e fundit gratë kanë filluar ta thyejnë tabunë e ushqyerjes së fëmijës me gji. Ato postonin vazhdimisht foto duke i ushqyer fëmijët me qumësht gjiri dhe duket që gratë Viktoriane e mbështesin shumë këtë. Ato kanë postuar disa foto ku shfaqen duke i ushqyer fëmijët e tyre para kamerave, shumë krenare dhe të emocionuara. Shekullin e fundit duket sikur gratë po heqin dorë nga ushqyerja e fëmijëve në publik dhe tashmë refuzojnë të postojnë kështu fotosh, le të themi intime, me fëmijën time.
Trendi i fotografive të tilla filloi kur setet fotografike shkrepeshin gjerësisht. Ato u përdorën në fillim nga gratë Viktoriane, ndërsa familjet e pasura në Britaninë e Madhe dhe në pjesën tjetër të Europës punësonin disa specialistë që ta bënin këtë. Por fatkeqësisht ky trend u zhduk në vitin 1940 ku filloi të përdorej formula për ushqyerjen e fëmijëve. /Kids’Time/

 

Share With:
Translate »
586 Views