Ferrari 200 mijë pound për djalin e tij 15-vjeçar (Video)

Djali i një miliarderi ka marrë dhuratë një Ferrari të ri me vlerë 200.000 paund të mbështjellë  në Lousi Vuitton, pavarësisht se ai është shumë i vogël për t’i dhënë.

Rashed Saif Belhasa e ka postuar videon në profilin e tij Money Kicks. Kjo është një faqë në Instagram dhe Youtube që adoleshenti e përdor për të publikuar blerjet e tij më të fundit duke përfshirë edhe Ferrarin F12 Berlinetta.

Por ai nuk do të jetë në gjendje që ti japë makinës së fuqishme derisa të mbushë 18-vjeç, mosha ligjore në Dubai.

“Gjithçka ka të bëjë me detajet,” – thotë Belhasa në video, duke iu referuar stampës së Lousi Vuitton në makinë.

Rashed AKA Money Kicks është djali manjatit të ndërtimit në Duabi, Saif Ahmed Belhasa.

Share With:
Translate »
596 Views